Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
-8%
Духова шафа Electrolux OKA9S31CX фото №1

Духова шафа Electrolux OKA9S31CX

Код товара: 957216
Рейтинг Духова шафа Electrolux OKA9S31CX
71 445 грн.
66 081 грн.
Доставка 1-5 дней
+299 грн.
Группа товаров: Духові шафи

CookView® догляне за вашими стравамиКамера духової шафи CookView® допоможе вам нічого не проґавити. Інноваційна технологія відішле зображення на теле...
Оплата
Доставка
Гарантия
Доставка в
  • 12 мес от производителя
  • Обмен/возврат в течение 14 дней
Описание

CookView® догляне за вашими стравами
Камера духової шафи CookView® допоможе вам нічого не проґавити. Інноваційна технологія відішле зображення на телефон у реальному часі, і вам не доведеться чергувати біля дверцят духовки. Це дасть вам приділити більше часу приготуванню ідеального соусу або гарніру. Смаку приділена особлива увага.

Steamify® — ваш помічник у приготуванні над парою
Функція Steamify® ще більше спрощує приготування чудових страв. Виберіть температуру приготування, якої ви зазвичай дотримуєтеся, і духова шафа автоматично запропонує відповідний режим пари. Будь-яка страва смачніша у разі додавання пари.

Чудові страви? З Connected Cooking це неважко
Connected Cooking: відкрийте для себе справжню допомогу в приготуванні. Регулюйте температуру та час роботи духової шафи на відстані. Оцініть зручність керування й контролю ходу приготування навіть поза межами кухні.

Термощуп забезпечить точність приготування
Завдяки термощупам ви зможете раз у раз домагатися ідеальних результатів. Він дає змогу стежити за процесом приготування, вимірюючи температуру всередині продукту. Він також подасть звуковий сигнал, коли страва буде доведена до необхідної температури, і завершить програму приготування.

Сенсорний дисплей для комфортного керування настройками
Повноколірний сенсорний дисплей забезпечує інтуїтивне та зрозуміле керування й містить ярлики трьох найактуальніших функцій. Тому вам не доведеться прокручувати списки в пошуках улюблених програм. У вас буде найбільш прямий шлях до чудових страв.


Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.


Если этот товар вам не подходит, то можете посмотреть другие варианты в разделе Електричні духові шафи в нашем магазине. Либо выше есть блок с максимально похожими товарами.
Подробнее
Характеристики
короткі характеристики Артикул: OKA9S31CX
Модель: OKA9S31CX
Країна виробництва: Німеччина
Гарантія, міс: 12
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации