Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
-2%
Фен для волосся BaByliss PRO Falco Black & Silver BAB8550BE фото №1

Фен для волосся BaByliss PRO Falco Black & Silver BAB8550BE

Код товара: 3687290
Рейтинг Фен для волосся BaByliss PRO Falco Black & Silver BAB8550BE
8 376 грн.
8 210 грн.
Доставка 1-5 дней
+299 грн.
Группа товаров: Фени

Фен для волосся BaByliss PRO Falco Black&Silver BAB8550BE - найновіша модель, найдосконаліший професійний фен для волосся BaByliss PRO станом на 2023...
Оплата
Доставка
Гарантия
Доставка в
  • 12 мес от производителя
  • Обмен/возврат в течение 14 дней
Описание
Фен для волосся BaByliss PRO Falco Black&Silver BAB8550BE - найновіша модель, найдосконаліший професійний фен для волосся BaByliss PRO станом на 2023 рік. Модель була ретельно розроблена у сприянні з професійними стилістами, щоб стати найтихішим і комфортнішим у роботі феном з тих, що будь-коли існували. Модель містить у собі всі сучасні технічні інновації, щоб дозволити Вам працювати з максимальним комфортом та продуктивністю. Італійська збірка матеріали преміумклас, новітній мотор та багата комплектація – все це гармонійно поєднується у новинці.

Технічні інновації та продуктивність

Модель BaByliss PRO BAB8550BE оснащена найновішим високошвидкісним цифровим двигуном, який забезпечує потужний потік повітря на швидкості 244 км/год. Така продуктивність повітря в поєднанні з потужністю 2000 Вт, дозволить ефективно і безпечно працювати з будь-яким волоссям, незалежно від його стану, довжини та текстури. Можна сказати, що модель має ідеальну універсальність у застосуванні від короткого волосся каре до попереку. Зазначимо, що цифровий мотор має приголомшливу зносостійкість – він здатний відпрацювати мінімум 5000 годин, що дорівнює 7-8 рокам щоденній роботі в салоні краси.

Фен Бебеліс Фалко оснащений системою іонізації, яка допоможе захистити волосся під час роботи з феном. Спеціальний генератор негативних виробляє мільйони іонів відразу після включення фена, які насичують волосся і стимулюють волосяну кутикулу закриватися. Така дія на кутикулу забезпечує збереження природної вологи волосся, яка необхідна для підтримки його здоров'я, а також надає волоссю м'якість, блиск і робить його слухняним. Іонізація також відмінно знімає статику з волосся.

Комфортна робота

Інноваційний Т-подібний дизайн моделі, безперечно, сподобається навіть самому примхливому стилісту. Корпус фена BAB8550BE акуратний, максимально комфортний та мінімалістичний, чудово збалансований та має скромну вагу в 388 грамів. Розташовані збоку кнопки керування з індикацією LED дозволять комфортно працювати правою рукою. Модель має 3 режими швидкості та 4 температурні режими, включаючи холодне обдування CoolShot з окремою кнопкою. Це зроблено для максимальної гнучкості в роботі, щоб Ви могли використовувати модель для будь-яких завдань, на будь-якому волоссі.

Варто відзначити знімний фільтр на магнітах, створений для легкого очищення. Не забувайте очищати фільтр якнайчастіше, оскільки від цього залежатиме продуктивність і термін служби двигуна. Високошвидкісному мотору потрібен максимальний приплив повітря, тому регулярне очищення фільтра дозволить експлуатувати фен без проблем. У комплекті є запасний фільтр. Фен Фалко оснащений спеціальним рухомим шарніром, щоб кабель міг змінювати кут вигину і був практично непомітний у роботі.

Особливості моделі BaByliss PRO Falco Black&Silver BAB8550BE:
Потужність 2000 Вт
Цифровий високошвидкісний мотор
Потужний потік повітря на швидкості 244 км/год.
Технологія іонізації
Інноваційний Т-подібний дизайн
3 режими швидкості
4 режими температури
Холодне обдування з окремою кнопкою
Рівень шуму всього 70 дБ
Знімний магнітний задній фільтр
Вага моделі всього 388 г
Шнур живлення довжиною 2.8 м з рухомим шарніром
В комплекті:

Фен BaBylissPRO Falco
Документація
Насадка-концентратор 6 x 60 мм
Насадка-концентратор 4 x 70 мм
Насадка-дифузор із 18 пальцями
Запасний магнітний фільтр

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.

Подробнее
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации