Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
-7%
Захисне скло Remax Colorful Blue для Apple iPhone 5S/5/5C Round Edge 0.2mm 9H фото №1

Захисне скло Remax Colorful Blue для Apple iPhone 5S/5/5C Round Edge 0.2mm 9H

Код товара: 363098
Рейтинг Захисне скло Remax Colorful Blue для Apple iPhone 5S/5/5C Round Edge 0.2mm 9H
243 грн.
226 грн.
Доставка 1-5 дней
+29 грн.
Группа товаров: Захисні плівки та скло

Захисне скло забезпечить надійний захист дисплея від подряпин та інших наслідків механічної дії. З таким аксесуаром Ви будете спокійні за Ваш гаджет....
Оплата
Доставка
Гарантия
Доставка в
  • Обмен/возврат в течение 14 дней
Описание
Захисне скло забезпечить надійний захист дисплея від подряпин та інших наслідків механічної дії. З таким аксесуаром Ви будете спокійні за Ваш гаджет. Він завжди виглядатиме ефектно, стильно і без жодного пошкодження. Ультратонке скло не впливає на чуйність сенсора гаджета, і має чудову якість кольору. Завдяки особливому покриттю скло надійно захистить екран Вашого пристрою від появи подряпин і потертостей, а також запобігає появі відбитків пальців на його поверхні. Скло дуже тонке і майже непомітно неозброєним оком, воно легко наклеюється та знімається, не залишаючи слідів. Скло буде непомітно, але ефективно захищати Ваш телефон, планшет та будь-який інший гаджет. Використання захисного скло допоможе зберегти Вашому девайсу бездоганний вигляд завжди. Навіть якщо захисне скло розіб'ється, воно не розлетиться на дрібні уламки, які можуть порізати Вас і оточуючих. Також, якщо воно розіб'ється, то основне скло пристрою залишиться не пошкодженим.

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.


Если этот товар вам не подходит, то можете посмотреть другие варианты в разделе Захисне скло в нашем магазине. Либо выше есть блок с максимально похожими товарами.
Подробнее
Характеристики
короткі характеристики Тип: захисне скло
Сумісність: iPhone 5S/5/5C
Діагональ пристрою: 4"
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации