Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
Прасувальна машина Holek 103 ironette фото №1
Прасувальна машина Holek 103 ironette фото №2
Прасувальна машина Holek 103 ironette фото №3
Прасувальна машина Holek 103 ironette фото №4

Прасувальна машина Holek 103 ironette

Код товара: 342366
Рейтинг Прасувальна машина Holek 103 ironette

Товар недоступен для заказа

Группа товаров: Праски

Прасувальна машина HOLEK STEAM IRONER 103 ідеально підходить як для невеликих готелів, пралень, пансіонатів та інших підприємств, так і домашнього ко...
Описание
Прасувальна машина HOLEK STEAM IRONER 103 ідеально підходить як для невеликих готелів, пралень, пансіонатів та інших підприємств, так і домашнього користування. Завдяки досить великій довжині валка в 100 см, STEAM IRONER 103 полегшує прасування скатертин, постільної білизни, рушників.
Прасувальна машина HOLEK оснащена п'ятьма режимами нагріву - синтетика, шовк, вовна, бавовна і льон. Починаючи з режиму "шерсть" можна вибрати один із трьох рівнів інтенсивності пари, вибравши постійну пару або пар при натисканні на педаль. Пар, що виробляється парогенератором, прямує в щілину на поверхні пресування, забезпечуючи ідеальне та рівномірне проникнення пари в полотно.
Конструкція ковзанки поставляється із запобіжним важелем для звільнення ролика, якщо при ручному управлінні відбувається збій живлення, а апарат зупиняється в положенні пресованих роликів. У цьому випадку натисніть ще раз. Це піднімає ролик та звільняє білизну. Як тільки джерело живлення відновлено, важіль легко повертається у вихідне положення, переміщуючи його вперед, наступаючи на педаль.

Прасувальна машина STEAM IRONER 103 проста у використанні. Швидкість прасування регулюється силою натискання на педаль - чим сильніше ви натискатимете на педаль, тим швидше відбуватиметься процес прасування.
Після закінчення роботи STEAM IRONER 103 легко складається та займає не більше місця, ніж стілець.

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.


Если этот товар вам не подходит, то можете посмотреть другие варианты в разделах: Прасувальні системи, Праски з комбінованою підошвою, Праски більше 2000 Вт, Праски бежевого цвета в нашем магазине. Либо выше есть блок с максимально похожими товарами.
Подробнее
Характеристики
короткі характеристики Тип: прасувальна машина
Потужність: 3300 Вт
Резервуар для води: 1.9 л
споживана потужність 3300 Вт
функція розбризкування ні
Обсяг резервуара для води 1,9 л
Кольорове виконання білий
Розміри 1012x400x1050 мм
вага 48 кг
додаткова інформація продуктивність, кг/год: 10-15./кількість температурних режимів: 5./кількість режимів пропарювання: 3./режим подачі білизни: нижній./довжина валу, мм: 1003/діаметр валу, мм: 180./температура нагріву парогенератора , ?С: 216./температура нагрівання валу, ?С: 260./потужність, кВт: 3,3./напруга, В: 220. /швидкість прасування: плавне регулювання до 6,8 м/хв./пропарювання в режимі постійно / пропарювання при натисканні педалі управління / світловий індикатор "немає води" / світловий індикатор "заміна водяного фільтра" / режим подачі білизни - нижній / режим екстреного механічного відтискання валу
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации