Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
Парфумована вода для жінок Lancome La Vie Est Belle 50 ml (3605532612768) фото №1

Парфумована вода для жінок Lancome La Vie Est Belle 50 ml (3605532612768)

Код товара: 246802
Рейтинг Парфумована вода для жінок Lancome La Vie Est Belle 50 ml (3605532612768)

Товар недоступен для заказа

Группа товаров: Парфумерія

В обігу з: 2012 Країна-виробник: Франція Стать жіноча Класифікація аромату: квіткові, фруктові, солодкі Початкова нота: чорна смородина та груша Нота ...
Описание

Це хвилююча, граціозна і сповнена життям парфумована вода, яка наділена чарівною силою. Її концепцію побудували на простій, але такій привабливій ідеї набуття краси, свободи і щастя, відкидаючи всі жорсткі рамки й умовності, які нав’язує навколишній світ. Власниця аромату вміє отримувати натхнення від природного і звичного, знаходити радість і сенс у дрібницях.

Початок розкішної парфумної композиції заспокоює ніжними нотами груші та відтінками чорної смородини. Потім додаються сердечні нотки, у яких домінують ірис із романтичним жасмином, а цвіт апельсина створює хвилююче відчуття теплоти. У шлейфі, який огортає ніжністю, поєдналися листя пачулів з бобами тонка та праліне з ваніллю.

Такий фруктово-квітковий аромат поміщений у прозорий скляний флакон. Верх пляшечки, на горлечку якої пов’язана стильна стрічечка, увінчує маленький ковпачок.


Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.


Если этот товар вам не подходит, то можете посмотреть другие варианты в разделах: Чоловіча парфумерія, Парфумована вода, Парфюмерия объемом 50 мл в нашем магазине. Либо выше есть блок с максимально похожими товарами.
Подробнее
Характеристики
короткі характеристики В обігу з: 2012
Країна-виробник: Франція
Стать жіноча
Класифікація аромату: квіткові, фруктові, солодкі
Початкова нота: чорна смородина та груша
Нота "серця": ірис, жасмин та апельсиновий колір
Кінцева нота: пачулі, тонка боби, ваніль та цукерки праліне
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации