Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
Шкільний рюкзак Yes S-30 JUNO ULTRA Premium Zombie (558790) фото №1

Шкільний рюкзак Yes S-30 JUNO ULTRA Premium Zombie (558790)

Код товара: 2456811
Рейтинг Шкільний рюкзак Yes S-30 JUNO ULTRA Premium Zombie (558790)
1 971 грн.
Дата отправки до 09.05.2024
+99 грн.
Группа товаров: Шкільні ранці

Компактний і ергономічний рюкзак S-30 JUNO ULTRA Premium, торгової марки YES, призначений для дітей молодшого шкільного віку.Модель S-30 JUNO ULTRA P...
Оплата
Доставка
Гарантия
Доставка в
  • Обмен/возврат в течение 14 дней
Описание
Компактний і ергономічний рюкзак S-30 JUNO ULTRA Premium, торгової марки YES, призначений для дітей молодшого шкільного віку.Модель S-30 JUNO ULTRA Premium розроблена з урахуванням всіх вимог і потреб даної вікової категорії. Характеристики:- Ортопедична спинка рюкзака посилена помвЂ?якшуючими накладками, відповідає стандартам і зберігає поставу дитини;- Рельєфні накладки з Air Mesh покриттям, забезпечують повітрообмін, і запобігають запотівання спини;- Масажні анатомічні лямки "Майка" - широкі лямки анатомічної, S-образної, форми. Лямки регулюються по довжині, не тиснуть на плечі; - Система "Quick setup" - дозволяє, за допомогою кілець на кінці ременя, легко регулювати довжину лямок не знімаючи рюкзак зі спини; - Поперечний ремінь фіксує положення рюкзака і забезпечує рівномірний розподіл навантаження на спину дитини;- Передбачено коригування положення поперечного ременя, в залежності від росту дитини;- Дно рюкзака ущільнене, захищене від вологи та бруду;- МвЂ?яка ущільнена ручка з антібактеріальним напиленням; - Світловідбиваючі елементи для безпеки дитини на дорозі в темну пору доби або в сутінках. Кількість відділень: 3, в основному відділенні:- відділи для правильної організації шкільного приладдя;- органайзер;- ущільнене відділення з флісовою підкладкою для гаджетів; - кишеня з карткою для ідентифікації;- передбачено простір для пляшечки.Кількість кишень: 3Матеріал: поліестерБонус дизайну:- 3D дизайн на фронтальній панелі - звЂ?ємний брелок-підвіс Розмір: 36 х 27 х 18 смРозмір по сітці: SОбсяг, л: 17Вага, кг (+/- 10%): 0,98Модель S-30 JUNO ULTRA Premium, торгової марки YES - хіт продажів!

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.

Подробнее
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации