Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
Шліфмашина Makita BO5031 фото №1

Шліфмашина Makita BO5031

Код товара: 205830
Рейтинг Шліфмашина Makita BO5031
6 038 грн.
Дата отправки до 11.05.2024
+299 грн.
Группа товаров: Шліфувальні та полірувальні машини

Виробник: Makita | Модель: BO5031 | Артикул: BO5031 | Тип: ексцентрикові | Призначення: професійні | Споживана потужність: 300 Вт | Максимальне число ...
Оплата
Доставка
Гарантия
Доставка в
  • 12 мес от производителя
  • Обмен/возврат в течение 14 дней
Описание
Регулировка числа оборотов и колебаний шлифовального диска, эффективное пылеудаление через опорную плиту и возможность подключения к пылесосу МАКИТА без адаптера, крепление шлифбумаги на липучке, эргономичный прорезиненный корпус для лучшего контроля над инструментом при работе и снижения воздействия вибрации на руки пользователя, обрезиненный включатель предотвращает попадание в него пыли. Потребляемая мощность при непрерывной работе 300 Вт Число оборотов в минуту 4.000-12.000 Число колебаний в минуту 8.000-24.000 Тарельчатый шлифовальный диск 123 мм Шлифовальная бумага на липучке 125 мм Длина сетевого кабеля 2.0 м Масса 1,3 кг

Торгова марка Makita представляє ще одну модель шліфувальної машини ексцентрикового типу. Рекомендується вона для професійного застосування. А це означає, що технічні характеристики пристрою дозволяють інтенсивну експлуатацію з підвищеними навантаженнями.

Призначена машина для обробки плоских і округлених поверхонь різних матеріалів. Чорнове зачищення, шліфування, полірування, фінішне доведення – ось основні операції, які можна виконувати таким інструментом. Крім того, досить ефективне його застосування при видаленні корозії, знятті шарів старої фарби.

Металеві конструкції і дерев'яні вироби, штукатурка і шпаклівка при ремонті приміщень після обробки швидко стають чистими і гладенькими. В авторемонтних майстернях машинка використовується як для високоякісного полірування пофарбованих деталей, так і остаточного доведення.

Приводить в рух шліфувальну платформу діаметром 125 мм 300-ватний електродвигун, який підключається до мережі з напругою 220 В. Регулбована за допомогою електроніки швидкість його обертання може змінюватися користувачем від 4 000 до 12 000 об/хв. Причому, стабілізація її відбувається незалежно від навантаження.

Відповідно відбувається і зміна інтенсивності коливань платформи. Цей параметр збільшується від 8 000 до 24 000 к/хв. При ексцентриситеті 1,4 амплітуда відхилення складе 2,8 мм.

Кріплення шліфувальних листів передбачено на липучках. Відведення пилу проводиться через отвори в контейнер абопилососом, який  підключається без адаптера.

Ергономічна рукоятка, зручне захоплення дозволяють працювати з машинкою цілком комфортно.

Незважаючи на невелику (1,3 кг) вагу і мінімальні габарити, шліфмашина ексцентрикова BO5031 по своїм функціональним можливостям найчастіше перевершує більш громіздкі аналоги.


Виробник: Makita
Модель: BO5031
Артикул: BO5031
Тип: ексцентрикові
Призначення: професійні
Споживана потужність: 300 Вт
Максимальне число оборотів в хвилину: 12000 об/хв
Максимальний діаметр шліфкруга: 123 мм
Джерело живлення: мережа
Вага: 1.3 кг
Особливості: можливість підключення до пилососу
Особливості: пилозбірник
Особливості: рукоятка з м'якою накладкою
Особливості: керуюча електроніка
Особливості: гальмо шліфувальної тарілки
Країна виробництва: Китай

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.


Если этот товар вам не подходит, то можете посмотреть другие варианты в разделе Ексцентрикові шліфувальні машини в нашем магазине. Либо выше есть блок с максимально похожими товарами.
Подробнее
Характеристики
Країна виробник США
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации