Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
Черевики Zamberlan 8000 Everest Evo RR 46 Black/Orange фото №1
Черевики Zamberlan 8000 Everest Evo RR 46 Black/Orange фото №2
Черевики Zamberlan 8000 Everest Evo RR 46 Black/Orange фото №3
Черевики Zamberlan 8000 Everest Evo RR 46 Black/Orange фото №4
Черевики Zamberlan 8000 Everest Evo RR 46 Black/Orange фото №5

Черевики Zamberlan 8000 Everest Evo RR 46 Black/Orange

Код товара: 1723998
Рейтинг Черевики Zamberlan 8000 Everest Evo RR 46 Black/Orange

Товар недоступен для заказа

Группа товаров: Черевики

Оновлені черевики Zamberlan Everest 8000 EVO RR — це найлегше та водночас найтехнологічніше взуття для висотного альпінізму. Теплі, комфортні та надз...
Описание

Оновлені черевики Zamberlan Everest 8000 EVO RR — це найлегше та водночас найтехнологічніше взуття для висотного альпінізму. Теплі, комфортні та надзвичайно зносостійкі, ці черевики оснащені спеціальною внутрішньою підошвою з карбонового волокна, що робить їх приблизно на 12% легшими, ніж в попередній версії. Особливості: Верх виготовлений з технологічого та еластичного матеріалу Cordura®-MicroFiber Знімний внутрішній черевик зі щільним анатомічним язичком для надійної термоізоляції Високі водонепроникні гетри з блискавкою YKK Основна блискавка захищена спеціальним рантом Захисне гумове зміцнення RRS для максимальної зносостійкості та для ідеального кріплення «кішок» будь-якого типу Оновлена внутрішня підошва складається з чотирьох шарів: 2 карбонових для зменшення ваги, алюмінієвий шар та особливий пористий шар для кращої термоізоляції Ексклюзивна підошва Zamberlan Vibram Penia виготовлена з особливого матеріалу, який є більш зносостійким в порівнянні з іншими гумовими сумішами Підрізана форма п'яти для безпечного гальмування Протиударний захист ZCS   Характеристики: Країна-виробник: Італія Верх: Cordura® - MicroFiber Підкладка: знімний внутрішній черевик зі щільним анатомічним язичком Внутрішній шар підошви: Zamberlan® Carbon Fiber Insole 5 мм Проміжна підошва: клиноподібна PU вставка подвійної щільності + Zamberlan® PCS EVO Зовнішня підошва: Zamberlan® Vibram® Penia  Вага: 1320 г (42 розмір) Колодка: Z8000   Технології і матеріали:   Zamberlan® Vibram® Penia — це новітня розробка Zamberlan. Надзвичайно міцна та зносостійка підошва забезпечує відмінне зчеплення з будь-яким типом рельєфу завдяки спеціальній конструкції протектора. ZCS — спеціальна технологія, яка завдяки комбінації різних типів матеріалів сприяє амортизації та поглинанню ударів стопи під час руху по пересіченій місцевості. RRS (Rubber Reinforcement System) — додаткове гумове посилення черевика, що забезпечує його максимальну стійкість до стирання, покращує водовідштовхуючі властивості та допомагає зберігати сталість форми протягом тривалого використання.  


Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.


Если этот товар вам не подходит, то можете посмотреть другие варианты в разделах: Чоловічі черевики, Зимові черевики, Черевики чорного кольору в нашем магазине. Либо выше есть блок с максимально похожими товарами.
Подробнее
Характеристики
короткі характеристики Стать: унісекс
Розмір: 46
Матеріал: мікрофібра
Колір: чорно-жовтогарячий
Сезон: зима
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации