Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
L-карнітин All Nutrition L-Carnitine Fit Body120caps 100-25-7660182-20 фото №1

L-карнітин All Nutrition L-Carnitine Fit Body120caps 100-25-7660182-20

Код товара: 1553734
Рейтинг L-карнітин All Nutrition L-Carnitine Fit Body120caps 100-25-7660182-20

Товар недоступен для заказа

Группа товаров: Жироспалювачі

L-CARNITINE FIT BODY - це продукт, що містить добре засвоюваний L-карнітин у формі зручних для проковтування гелевих капсул. L-карнітин підтримує про...
Описание

L-CARNITINE FIT BODY - це продукт, що містить добре засвоюваний L-карнітин у формі зручних для проковтування гелевих капсул. L-карнітин підтримує процес вироблення енергії із жиру. Додатково препарат збагачений вітаміном С.

Що таке L-карнітин Fit Body
L-карнітин є вітаміноподібною речовиною з фізіологічно важливою роллю, що зустрічається в природі в продуктах тваринного походження і синтезується в організмі людини з амінокислот лізину і метіоніну. Він присутній в основному в м'язовій тканині та серці, а також у нервовій тканині. Під час вправ організм спочатку витягує енергію з непотрібного жиру і ефективно спалює навіть жир, що найважче скидається. Саме L-карнітин бере участь у ліпідному обміні, виступаючи в ролі специфічного транспортера довголанцюгових жирних кислот у мітохондрії клітин, забезпечуючи їх спалювання та вироблення енергії.

Крім того, карнітин забезпечує відповідне співвідношення ацетил-КоА та КоА у клітинах та виявляє антиоксидантну активність. Похідне карнітину - ацетил-карнітин також є донором ацетильних груп для синтезу ацетилхоліну - важливого нейротрансмітера, і недавні дослідження показують, що він також впливає на чоловічу фертильність.


Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.

Подробнее
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации