Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Описание
  • Характеристики
  • Отзывы
  • Аксессуары
Смартфон Oukitel WP5 orange фото №1
Смартфон Oukitel WP5 orange фото №2
Смартфон Oukitel WP5 orange фото №3

Смартфон Oukitel WP5 orange

Код товара: 1516988
Рейтинг Смартфон Oukitel WP5 orange

Товар недоступен для заказа

Группа товаров: Мобільні телефони

Захищений смартфон Oukitel WP5 Pro – це чудовий помічник у найекстремальніших умовах. Він ідеально підійде для мандрівника, військового і людини, та ...
Описание
Захищений смартфон Oukitel WP5 Pro – це чудовий помічник у найекстремальніших умовах. Він ідеально підійде для мандрівника, військового і людини, та інших екстремальних видів професії, тому що довго тримає зарядку та має потужне «залізо», яке не підведе навіть за багатозадачного режиму роботи.

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без предупреждения. Магазин не несет ответственности за изменения, внесенные изготовителем.


Если этот товар вам не подходит, то можете посмотреть другие варианты в разделах: Смартфони, Мобільні телефони з об'ємом вбудованої пам'яті 32 ГБ, Мобільні телефони з роз'ємом USB Type-C, Мобільні телефони з акумулятором 6000 мА*ч і більше, Мобільні телефони з підтримкою двох SIM-карток, Мобільні телефони з процесором Mediatek, Мобільні телефони помаранчевого кольору, Мобільні телефони з безпровідною зарядкою, Мобільні телефони з гіроскопом, Мобільні телефони з пило-/вологозахистом, Мобільні телефони з корусом з металу, Мобільні телефони з роздільною здатністю дисплея HD (1280x720), Водонепроникні Мобільні телефони, Протиударні Мобільні телефони, Захищені Мобільні телефони, Сенсорні Мобільні телефони, Мобільні телефони з матрицею IPS, Мобільні телефони з частотою оновлення екрану 60 Гц, Мобільні телефони зі стандартом зв'язку 4G (LTE), Мобільні телефони на Android в нашем магазине. Либо выше есть блок с максимально похожими товарами.
Подробнее
Отзывы и вопросы(0 отзыва)
Пока что к товару отзывов нет
Аксессуары
Идет загрузка
Товар добавлен в корзину!
Корзина пустая
Информация
Идет загрузка информации