Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Аксесуари
Лідер продажу
-7%
Підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 (312008) фото №1
Підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 (312008) фото №2
Підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 (312008) фото №3
Підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 (312008) фото №4
Підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 (312008) фото №5
Підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 (312008) фото №6

Підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 (312008)

Код товару: 2897851
Рейтинг Підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 (312008)
56 719 грн.
52 749 грн.
Доставка 1-5 днів
+299 грн.
Група товарів: Підзорні труби

Цвет: Оливковый | Бренд: Athlon | Призначення: Полювання|Астрономія|Спостереження за птахами|Спортивна стрільба|Фотозйомка|Відеозйомка|Макроспостереже...
Оплата
Доставка
Гарантія
Доставка в
  • 12 міс від виробника
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Опис

Коли вкрай важливі деталі - варто зупинити свій вибір на підзорній трубі Athlon Ares G2 UHD. Незалежно від того, чи Ви займаєтесь спортивною стрільбою і хочете спостерігати за балістичною траєкторією польоту кулі на відстані понад 1000 метрів, чи Ви цікавитесь орнітологією, і спостерігаєте за птахами на горизонті, чи, навіть, захоплюєтесь астрономією, підзорна труба Athlon Ares G2 UHD з апохроматичним об'єктивом забезпечить ідеальну якість зображення навіть на максимальному збільшенні.

Численні технологічні покращення, впроваджені компанією в цій моделі, ставлять підзорну трубу Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 на вищий щабель оптичних приладів преміум-класу. Апохроматичний об'єктив з включенням UHD-скла з наднизькою дисперсією забезпечує ідеально чітку передачу зображення без кольорових і геометричних спотворень. Висока якість передачі зображення забезпечується також завдяки удосконаленому багатошаровому просвітленню кожної оптичної поверхні Advanced Fully Multi-Coating, фазокоригуючому і високорефлективному діелектричному ESP покриттю призми, виготовленої з високоякісного оптичного скла BAK4.

При високій кратності і великому наближенні якість та геометрія оптичних елементів, а також ергономіка набувають набагато більшого значення. Підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 має збільшений порівняно із стандартом діаметр об'єктива, великий діаметр окуляра, що забезпечує як значну світлосилу, так і вищий комфорт при тривалих спостереженнях. Великий діаметр спірального фокусера та кільця трансфокатора та їх плавне обертання без найменших люфтів дозволяють швидко і точно налаштувати чіткість зображення та збільшення, не порушуючи стабільність передачі зображення під час спостережень.

Високий рівень захищеності забезпечується застосуванням надійного каучукового опорядження корпусу, герметизованого по класу водозахищеності IPX7, та продутого інертним аргоном для запобігання запотіванню зсередини, а також захисного гідрофобного покриття об'єктиву XPL Protective Coating, що перешкоджає накопиченню води, масел, бруду, та появі подряпин. Велика висувна бленда надійно захищає об'єктив від сонячних відблисків та опадів.

Зручності використання також сприяє повноповоротний хомут з кріпленням на штатив. Хомут має проміжні фіксовані положення через кожні 45Вє для інтуїтивно зручного і більш точного позиціонування труби на штативі. А саме кріплення дозволяє встановлювати трубу на штативи із швидкознімними системами типу Manfrotto та Arca-Swiss. В комплекті поставляється м'який польовий чохол, з яким можна використовувати трубу встановлену на штативі, не знімаючи чохла. Кожна підзорна труба Athlon Ares G2 UHD 20-60x85/45 має серійний номер, що дозволяє кращим чином забезпечити процес контролю якості.

APO. Використання апохроматичних об'єктивів у підзорних труба є достатньо дорогим, проте найбільш ефективним засобом усунення кольорових та геометричних спотворень зображення, викликаних проходження видимого світлового спектру через лінзи. Апохроматичний об'єктив є склейкою трьох лінз зі стекол із різними оптичними характеристиками. Такий об’єктив повністю урівнює фокусну відстань для трьох кольорів світлового спектру і в значній мірі виправляє фокусування вторинного спектру. Таким чином вдається позбутись хроматичної аберації, сферичної аберації, та в значній мірі вплинути на зменшення коматичної аберації і кривини поля.

UHD Glass. У об'єктивах даної підзорної труби застосоване UHD скло з наднизькою дисперсією, що кардинально вирізняє цю модель серед підзорних труб з ахроматичними об'єктивами зі звичайного скла. UHD скло забезпечує практично однаковий кут заломлення світла у всьому видимому спектрі, завдяки чому майже не відбувається світлового розсіювання при проходженні світла крізь об'єктиви, і вдається звести до мінімуму, або і взагалі позбавитись хроматичної аберації (кольорового спотворення), та досягти максимально чіткої і контрастної передачі зображення.

Advanced Fully Multi-Coated. Дана підзорна труба має покращене повне мульти просвітлення оптики, що означає, що на кожну поверхню оптичної системи нанесене широкосмугове багатошарове просвітлююче покриття. Таке багатошарове просвітлення в значній мірі запобігає відбиванню світла у всьому видимому спектрі. Цим самим вдається досягнути більше 99% світлопропускання через кожну оптичну поверхню, результатом чого є висока яскравість зображення, натуральна передача кольору і можливість більш ефективно вести спостереження в сутінках.

XPL Protective Coating. Додатковий шар зовнішнього захисного гідрофобного покриття лінз об'єктива, що забезпечує екстразахист від випадкових подряпин, скупчення на лінзах бруду, масел та крапель води. Завдяки цьому покриттю під час використання підзорної труби під дощем достатньо буде просто енергійно струснути трубу, щоб прибрати всі краплі з об'єктива і далі ефективно продовжувати спостереження. Також з об'єктива легко видалити краплини масла та бруд, та значно важче пошкодити скло об'єктива.

BAK4. Для того, щоб позбутись значних втрат світла в обертаючій призмовій системі, в даній моделі застосовуються призми з оптичного скла високої щільності BAK4 (баритовий крон). Це скло має більш високий показник заломлення, що дозволяє мінімізувати втрати світла, і отримати ідеально круглу вихідну зіницю з однаково світлим зображенням від краю до краю, уникнувши віньєтування (видимого затемнення зображення внаслідок урізання світлового пучка на периферії вихідної зіниці).

ESP Dielectric Coating. Сучасні підзорні труби з призмовою конструкцією Roof системи Шмідт-Пехан обов'язково потребують нанесення на одну з поверхонь призми відбиваючого покриття. Діелектричне високорефлективне ESP покриття (на відміну від алюмінієвого чи срібного) вважається найбільш ефективним, відбиваючи більше 99% світла, що на нього потрапляє. Тільки таке покриття може забезпечити максимально високу світлопропускну здатність та яскравість передачі зображення трубою. Даний тип покриття достатньо дорогий, тому використовується виключно в оптиці високого класу.

Waterproof. Незалежно від того чи потрапили Ви в сильну зливу, чи випадково упустили підзорну трубу у водойму, рівень захисту даної моделі дозволяє бути впевненим, що волога не потрапить всередину і з трубою нічого не трапиться. Адже дана труба герметизована, ущільнена каучуковими О-кільцями, та має клас захисту від проникнення вологи IPX7, що означає опір потраплянню вологи всередину при зануренні на глибину 1 метр протягом 30 хвилин.

Fogproof (Argon Purged). Дана модель повністю захищена від внутрішнього запотівання внаслідок різкої зміни температури. Корпус підзорної труби зсередини продутий аргоном, що виключає можливість знаходження кисню чи водяної пари всередині труби, яка могла б конденсуватись на склі, чи викликати корозію металевих частин корпусу. Застосування аргону є більш дорогим порівняно з азотною продувкою, проте аргон є інертним газом, що не реагує з навколишнім середовищем навіть при високих температурах, на відміну від кисню.

Magnesium Body. Спеціальний сплав магнію, алюмінію і ряду інших легуючих металів при невеликій вазі має міцність на 40-50 відсотків вище ніж традиційні алюмінієві сплави, що застосовуються у виробництві корпусів оптичних приладів. Підзорні труби виконані з магнієвого сплаву не лише надійніші і довговічніші, але також мають відмінний зовнішній вигляд завдяки точності обробки магнієвих корпусів.

Оптичні характеристики:

  • Збільшення: 20x - 60x
  • Діаметр об'єктива, мм: 85
  • Розмір вихідної зіниці, мм: 4.25 - 1.42
  • Винос вихідної зіниці, мм: 19.5 - 18
  • Світлосила: 18.06 - 2.02
  • Фактор сутінків: 41.23 - 71.41
  • Мінімальна відстань фокусування, м: 12
  • Поле зору, м / 1000 м: 33 - 16
  • Кутове поле зору, °: 1.9 - 0.9

Конструктивні особливості:

  • Оптичний вузол: під кутом 45Вє
  • Оптична конструкція: обертаюча призма Roof
  • Лінзи: апохроматичні UHD лінзи зі скла з наднизькою дисперсією, з покращеним повним багатошаровим просвітленням (Advanced Fully Multi-Coated) та захисним гідрофобним покриттям (XPL Protective Coating)
  • Призми: BAK4 з фазокоригуючим покриттям та фірмовим діелектричним відбиваючим покриттям ESP Dielectric Coating
  • Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
  • Захист від запотівання: завдяки герметичності й заповненню корпуса аргоном
  • Фокусування: великий спіральний фокусер в центральному положенні
  • Зумування: кільцем на окулярі
  • Корпус: магнієвий сплав з профільованим протиковзким гумовим покриттям
  • Поворотно-висувна оправа окуляру типу Twist-Up з трьома фіксованими положеннями
  • Захисна бленда: запобігає потраплянню дощових крапель і сонячних відблисків на об'єктив
  • Корпус повертається в хомуті кріплення штативу на 360Вє для встановлення зручного кута спостереження
  • Можливість безпосереднього кріплення на швидкознімну систему типу Manfrotto та Arca-swiss, і на стандартний штатив з різьбою 1/4 - 20 UNC без використання швидкознімної планки

Комплектація:

  • Підзорна труба: колір корпусу - оливковий
  • Захисні кришки окуляра і об'єктива
  • М'який нейлоновий польовий чохол з ручками та на замку для швидкого використання, для зберігання і транспортування
  • Серветка з мікрофібри для протирання оптики

Габаритні розміри:

  • Розміри без упаковки, мм: 429x172х102
  • Розміри в упаковці, мм: 533x241х178
  • Вага без упаковки, кг: 1.985
  • Вага в упаковці, кг: 3.632

Термін гарантії: Довічна

Виробник: Athlon (USA)


Цвет: Оливковый
Бренд: Athlon
Призначення: Полювання|Астрономія|Спостереження за птахами|Спортивна стрільба|Фотозйомка|Відеозйомка|Макроспостереження
Діаметр об'єктива: 85 мм
Максимальне збільшення, крат: 60.0
Мінімальна дистанція фокусування: 12 м
Поле зору на 1000 м: 33.0
Оптичний вузол: Під кутом 45?
Лінзи: Повне багатошарове просвітлююче покриття (Fully Multi Coated)
Тип призми: Roof
Призми: BAK4
Захист: Водонепроникні|Газонаповнені|Ударостійкі|Абразивостійкі|З гідрофобним покриттям
Країна реєстрації бренду: США
Країна-виробник товару: Китай
Комплектація: Підзорна труба|Кришка окуляру|Польовий чохол|Серветка для протирання оптики|Кришка об'єктива
Розміри упаковки: 533 x 241 х 178 мм
Вага в упаковці, кг: 3.632
Розміри: 429 x 172 х 102 мм
Вага, кг: 1.985
Додаткові характеристики: Апохроматичний об'єктив; UHD-стекло со сверхнизкой дисперсией;. Покращене широкосмугове просвітлення лінз Advanced Fully Multi-Coated; Захисне гідрофобне покриття об'єктиву; Фазова корекція призми; Діелектричне покриття призми; Великий спіральний фокусер. Хомут кріплення до штативу обертається на 360 градусів; Наповнення корпусу аргоном;
Оправа окуляру: Висувна
Зумування: Кільцем на окулярі
Фокусування: Кільцем на корпусі
Герметичність конструкції: Клас водонепроникності IPX7|Захист від запотівання. Заповнення аргоном Ar
Корпус: Магнієвий сплав
Конструкція лінз: Апохромат
Покрыття призм: Діелектричне покриття|Фазокоригуюче покриття
Межа фокусування від, м: 12.0
Винесена окулярна точка: 20 мм
Фактор сутінків: 41.23 - 71.41
Відносна яскравість: 18.06 - 2.02
Діаметр вихідної зіниці: 4.25 - 1.42
Кратність: Змінна
Колір: Оливковый
Кратність наближення: 20х - 60х

Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Детальніше
Питання та відповіді(0 відгуків)
Поки що до товару відгуків немає
Аксесуари
Идет загрузка
Товар доданий до кошика!
Кошик порожній
Інформація
Йде завантаження інформації