Mbuy24.com инетрнет магазин
0
0
УКРРУС
  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Аксесуари
Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK) фото №1
Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK) фото №2
Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK) фото №3
Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK) фото №4
Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK) фото №5
Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK) фото №6
Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK) фото №7
Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK) фото №8

Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK)

Код товару: 2873899
Рейтинг Смартфон Samsung Galaxy S21 FE 8/256GB Gray (SM-G990BZAWSEK)

Товар недоступний для замовлення

Група товарів: Мобільні телефони

Розблокування за допомогою обличчя: Є | Тип пристрою: Смартфон | Форм-фактор телефону: Сенсорний моноблок | Робота із повідомленнями: SMS, MMS, E-m...
Опис

Вітаємо Galaxy S21 FE 5G, нового представника   легендарної серії Galaxy S21

Samsung взяли те, що ви любите найбільше і створили ідеальний телефон, натхненний фанатами, щоб ви могли повністю випробувати свої щоденні захоплення.

Найшвидший чіпсет? Перевірте. Камера професійного рівня? Тримайте.

Створений, щоб дивувати

* Доступність кольорів може відрізнятися залежно від країни та постачальника.

Кожен відтінок «кохання»

Ось кілька класних кольорів, які вам обов'язково потрібно отримати. Від ніжних, але барвистих оливкових та фіолетових, до класичних та ахроматичних графітових, а також білих – ви можете знайти відповідний вашому стилю. 1   Вважайте своє вбрання завершеним.

Фантастичний, дисплей 6,4 дюйми

У Galaxy S21 FE 5G є все, що ви любите, дисплей 6,4 дюйми - ідеальний розмір, створений для   спілкування   з друзями, нових захоплень, стримувань і перегляду улюблених шоу. 2

Притягує погляди

* Доступність кольорів може відрізнятися залежно від країни та постачальника.

Сама плавність

Найплавніший екран Samsung із суперплавним скролінгом 120 Гц – ваші пальці будуть вам вдячні. Він оптимізує частоту оновлення, щоб зробити скролінг плавним та дозволяє відчути швидкий час   відгуку в ігровому режимі. 3   Ідеально підходить для   перемоги над фінальним босом

Великий екран, але чудово лягає   в руку

Екран із ефектом присутності   настільки нереальний, що ви забудете про реальність. Надтонкі рамки та дисплей Dynamic AMOLED 2X забезпечують   яскраву передачу кольору за будь-яких умов - дають незрівнянний комфорт від перегляду.

Ні тріщин! Ура міцнішому екрану!

«Упс» більше не   є   частиною вашого словникового запасу з Gorilla® Glass Victus™, найміцнішим склом на смартфоні Samsung Galaxy.

* Порівняно з попереднім Galaxy S20 FE. Скло Corning® Gorilla® Glass Victus™ доступне лише на захисному екрані. Це скло є найміцнішим із коли-небудь вбудованих у смартфон Samsung.

Безліч приводів посміхнутися

Кожен кадр фантастичний!

Професійна   камера Galaxy S21 FE 5G легко представляє гідний контент, знімаючи   неймовірно реалістичні фотографії та відео з чудовим рівнем деталізації.

Портрети студійного рівня

Портретний режим допомагає акцентувати увагу на моделі - а застосування ефектів надасть знімку особливий настрій, і ваш пост   соціальних мереж готовий.

Будьте одночасно актором та режисером

Поліпшуйте гру та ведіть відеоблог як професіонал. Перемикайтеся між камерами під час   зйомки або миттєво фіксуйте дію та реакцію, які миттєво готові до завантаження.

Виглядайте круто ввечері та вночі

Зробіть слабке освітлення ізюминкою вашої стрічки - з фронтальною камерою 32 МП, яка   знімає ваші найкращі селфи навіть уночі. Багатокадрова   обробка за допомогою ІІ дозволяє отримати більше кольору та деталей, тому у ваших знімках буде більше вас і менше шумів.

Те, що далеко, тепер близько

З 30-кратним Космічним Зумом у Galaxy S21 FE 5G ви можете робити неймовірні знімки. А з функцією "Блокування зуму", ви можете знизити тремтіння при подальшому збільшенні. 4

Підтримує вашу пристрасть

Найшвидший чіп Samsung - на Galaxy S21 FE 5G

Потужний процесор для   справжньої гри. Поєднання енергозберігаючих технологій, швидкості та потужності дає можливість насолодитися   насиченою графікою гри та використовувати багатозадачність, як ніколи раніше.

Прощайте, кошмари про розряджену батарею

Батарея   ємністю 4500 мА·год разом з енергоефективним дисплеєм і процесором протримається   довше дня   навіть у мережі 5G – ви можете переглянути більше епізодів та дізнатися більше про останні новини.   56

Ви цього хотіли. Ви отримали

Мокрий телефон? Не переживай

Захищає телефон від ударів, крапель та попадання   води при його зануренні на глибину до 1,5 метра приблизно на 30 хвилин. 7

Зменшує напругу для   око

Дисплей Infinity-O допомагає знизити кількість шкідливого синього світла вночі, щоб ви могли з комфортом дивитися улюблені шоу. 8

Більше 50% заряду за 30 хвилин

Коли ви маєте низький заряд батареї і немає часу чекати, ви можете отримати багато годин заряду всього за кілька хвилин зарядки. 9

Швидка   бездротова   заряджання 2.0

Увімкнуйтеся швидше без підключення   до електромережі. Просто поставте телефон на сумісний зарядний пристрій, щоб швидко повернутися   до 100% заряду. 10

Діліться зарядом, навіть під час   зарядки

Багатозадачність не тільки для   додатків. Ви можете використовувати телефон для   зарядки навушників, годинника або навіть телефону друга. 11

Червона   стрічка на вході стала цифровою

Samsung Knox пропонує комплексну апаратну та програмну безпеку для   захисту даних у режимі реального часу

Розпакуйте епічність, фан та силу

Єдине, що вам потрібно для   підняття   вашої пристрасті на новий рівень - пристрій, кабель передачі даних USB Type-C, штифт для   вилучення   і посібник із швидкого запуску — все це входить у комплект.

* Дорожній адаптер для подорожей продається окремо.

* Деякі з цих компонентів можуть бути недоступні залежно від придбаної вами моделі, країни чи регіону, де ви живете.

1. Доступність кольорів може відрізнятися   залежно від країни та постачальника.

2. Розмір екрану Galaxy S21 FE 5G по діагоналі становить 6,4 дюйми в повному прямокутнику та 6,3 дюйми з урахуванням закруглених кутів; фактична   видима   область менша через закруглені кути та отвори   камери.

3. Підтримка ігрового режиму залежить від програми.

4. 30-кратний Космічний зум включає 3-кратний оптичний зум і 30-кратний гібридний зум надвисокої роздільної здатності. Збільшення більш ніж у 3 рази може призвести до погіршення якості зображення.

5. Типове значення перевірено за умов сторонньої лабораторії. Типове значення – це середнє розрахункове значення, яке враховує відхилення ємності батареї серед зразків батарей, випробуваних відповідно до стандарту IEC 61960.   (Мінімальна) ємність - 4 370 мА?год. Фактичний термін служби батареї може залежати від мережі, характеру використання   та інших факторів.

6. Оцінка за профілем використання   середнім/типовим користувачем. Проведено незалежну   оцінка компанії Strategy Analytics у період з 18 по 23 червня   2021 р. у США та з 08 по 20 грудня   2021 р. у Великій Британії з попередніми версіями SM-G990 при налаштуванні за умовчанням з використанням мереж 5G Sub6 (НЕ тестувався)   у мережі 5G mm). Фактичний термін служби батареї залежить від мережного середовища, використовуваних функцій та програм, частоти викликів і повідомлень, кількості разів заряджання та багатьох інших факторів.

7. Galaxy S21 FE 5G має клас захисту IP68. Засноване на умовах випробувань занурення   у прісну воду на глибину до 1,5 м строком до 30 хвилин. Не рекомендується   використовувати на пляжі чи басейні.

8. Функція   захисту очей Eye Comfort Shield за замовчуванням вимкнено, її необхідно включити у налаштуваннях.

9. На основі результатів супершвидкої зарядки в ході внутрішніх лабораторних тестів Samsung, проведених з адаптером   подорожей потужністю 25 Вт при решті   0% потужності з усіма послугами, функціями та вимкненим екраном. Фактична   швидкість заряджання також може змінюватися   залежно від фактичного використання, умов заряджання та інших факторів. Дорожній адаптер 25 Вт.   окремо.

10. Швидка   бездротова   зарядка 2.0 потужністю 10 Вт або вище в даний час   доступна з підставкою для   бездротового зарядного пристрою (EP-N5200) та підставкою для   бездротовий зарядний пристрій Duo Pad (EP-P5200). Бездротові зарядні пристрої   окремо. Інші бездротові зарядні пристрої, сумісні з WPC, підтримують бездротову зарядку до 5 Вт. Фактична   швидкість заряджання може змінюватися   залежно від фактичного використання, умов заряджання та інших факторів. Для   бездротовий зарядний пристрій   підключення до джерела живлення. Рекомендується   використовувати кабель для   зарядки Samsung та/або дорожній адаптер для   оптимальної роботи.

11. Тільки смартфони Samsung або інших брендів із бездротовою зарядкою Qi, такі як Galaxy   fold3 5G, Galaxy   Flip3 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy   fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20, S20 Ultra,   Flip, Note10, Note10, S10e, S10, S10, Fold, S9, S9, S8, S8, S8 Active, S7, S7 Edge, S7 Active, S6, S6 Edge, S6 Active, S6 Edge, Note9, Note8, Note FE , Note5 і пристрої, такі як Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch і Galaxy Buds. Якщо заряд акумулятора нижче 30%, функція   PowerShare може не працювати. Може не працювати з деякими аксесуарами, чохлами, пристроями інших виробників або деякими пристроями Samsung. Залежно від мережі може вплинути на дзвінки або послуги передачі даних.


Розблокування за допомогою обличчя: Є
Тип пристрою: Смартфон
Форм-фактор телефону: Сенсорний моноблок
Робота із повідомленнями: SMS, MMS, E-mail
Комплект поставки: Гарантійний талон, Смартфон, Інструкція
Ширина: 74.5 мм
Висота: 155.7 мм
Товщина: 7.9 мм
Сірий колір
Дисплей: 6.4", Super AMOLED, сенсорний ємнісний, Multi-Touch
Роздільна здатність дисплея: 2340x1080
Матеріал екрану: Скло
Сигнали виклику: Поліфонічні мелодії, Вібровиклик, MP3 як дзвінок
Організатор: Годинник, Таймер, Калькулятор, Світовий час, Секундомір, Календар, Нотатки, Будильник
Розваги: Пульсометр, Геомагнітний датчик, Музичний плеєр, Ігри, Мобільні сервіси Google, Соціальні мережі, Датчик наближення, Датчик освітленості, Відеоплеєр, Компас, Гіроскоп, Барометр, Акселерометр, Датчик Холла (магнітного поля)
Сканер відбитків пальців:
Кількість SIM-карток: 2
Розміри SIM-карти: Nano-SIM
Тип роз'єму SIM-карти: SIM SIM
Кількість контактів у телефонній книзі: Обмежено пам'яттю пристрою
Об'єм вбудованої пам'яті: 256 ГБ
Оперативна пам'ять: 8 ГБ
Стандарт: GSM, 2G, 3G, 4G, 5G
Інтернет: 5G, HSUPA, GPRS, EDGE, 3G, 2G, HSDPA, 4G
Бездротові технології: 3G, 4G, 5G, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, GPS, NFC
Навігація: GPS, A-GPS, Beidou, Глонасс
Процесор: Qualcomm Snapdragon 888
Кількість ядер: 8
Частота процесора: 2.84 ГГц 2.42 ГГц 1.8 ГГц
Операційна система: Android 11.X
Властивості камери: Спалах, Автофокус
Основна камера: 12 Мп 12 Мп 8 Мп
Запис відео основної камери: стереозвук
Фронтальна камера: 32 Мп
Запис відео фронтальної камери: стереозвук
Матеріал корпусу: Метал, Скло
Тип акумулятора: Літій-іонний
Місткість акумулятора: 4500 мА * год
Можливість бездротової зарядки:
Швидка зарядка:
Знімна АКБ: Ні

Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Детальніше
Характеристики
Операційна система Android 11.X
Кількість SIM карт 2
Процесор і чіпсет Qualcomm Snapdragon 888
Кількість ядер процесора 8
Частота процесора 2,84 ГГц 2,42 ГГц 1,8 ГГц
Оперативна пам'ять 8 ГБ
Об'єм вбудованої пам'яті 256 ГБ
Основна камера 12 МП 12 МП 8 МП
Фронтальна камера 32 Мп
Питання та відповіді(0 відгуків)
Поки що до товару відгуків немає
Аксесуари
Идет загрузка
Товар доданий до кошика!
Кошик порожній
Інформація
Йде завантаження інформації