24 Березня 2020

Поради щодо вибору дитячого велосипеда

З настанням весни з'являється можливість довше проводити на вулиці, що дає зелене світло активним іграм. Одним із добрих способів зайняти дитину з користю це їзда на велосипеді. Від такого проведення часу тільки одні плюси. Дитина розвивається фізично, отримує корисну навичку, яка може знадобитися в житті і це ще одна хороша нагода вийти погуляти і відірватися від комп'ютера. До того ж згодом їзда велосипедом перетворюється на яскраві дитячі спогади.

Ось лише для батьків це ще один іспит. Адже необхідно правильно вибрати велосипед , який добре підходив під особливості дитини. Щоб розрахувати розмір коліс велосипеда необхідно, враховувати вік дитини та її зростання. Не рідко у магазинах наводиться відповідна таблиця.

Зрозуміло, для найменших, це приблизно від року до трьох, підійдуть триколісні варіанти, які стійкіші і дитина менше падатиме. Враховуючи маленький вік велосипедиста, пристрій обладнають якомога безпечніше. Діти трохи старші, які вже готові самостійно починати тримати рівновагу, можна вибрати беговел .
Коли маленький чоловічок підростає, можна пересадити його на двоколісний з додатковими задніми колесами. Такі велосипеди більш стійкі та є своєрідною перехідною ланкою до дорослих моделей. Вважають, що їх можна підбирати для дітей зі зростом від 115 см.

Коли дитина вже навчилася впевнено триматися на велосипеді, можна знімати додаткові колеса. І далі, залежно від зростання, вже підбирати підліткові варіанти з потрібним діаметром коліс.