20 Березня 2020

Сучасні гаджети дозволяють людині вести активний спосіб життя та постійно стежити за своїм здоров'ям. Не секрет, що наявність гаджета не тільки стимулює до заняття спорту, але й викликає звичку робити це послідовно, щоб результати, що зберігаються в пам'яті таких пристроїв, тішили.


З приходом теплої погоди саме час оновити свої старі гаджети або придбати нарешті бажаний пристрій. А ми допоможемо вам визначитись.


Серед величезного асортименту досить визначитися, але якщо розумно підходити до справи, то будь-який навіть найпростіший гаджет може принести багато користі.


Які гаджети популярні цієї весни?


Фітнес браслети.


Нестаріюча класика, яка колись різко увірвалася у життя людей, що ведуть здоровий спосіб життя і тепер є незамінним гаджетом під час тренувань. Відмінно підійде для людей, які вважають за краще займатися вдома.


Чому варто купити фітнес браслет ?

  1. Щоб почати рухатися. Гаджет відстежує вашу фізичну активність і вчасно нагадує вам про те, що настав час зайнятися спортом.

  2. Щоб дізнатися про свій організм, зрозуміти чому не виходить схуднути або навіть дізнатися причину поганого самопочуття. Відстежуючи графіки, які будуть доступні після використання фітнес браслета ви зможете провести аналіз та зрозуміти де ви робите помилку.

  3. Слідкувати за харчуванням. Нові моделі фітнес браслетів дозволяють відстежувати навіть такий момент як харчування, що звичайно дозволяє вам ще більше впізнати себе та особливості свого організму.


Смарт-годинник


Поряд із цим корисним буде й інший гаджет, який досить часто плутають із фітнес браслетом – смарт годинник.

Зовні відмінності не значні, але функціонал набагато ширший. Розумний годинник , як його називають у народі, володіє ширшим функціоналом і дозволяє не тільки стежити за показниками організму, але і підключає до вашого телефону, що робить роботу зручнішою. За допомогою них ви можете дзвонити, відстежувати смс та дзвінки, не торкаючись свого телефону.


Зручність та широкий функціонал роблять ці два гаджети досить популярними. До того ж, коли як не навесні саме час почати піклуватися про себе та свій організм.