24 Квітня 2020

Час готуватися до дачного сезону

Підготовка до дачного сезону починається за довго до того, як на дерева розпускається листя. Але не багато садівників встигають підготуватися до сезону взимку, тому всі дачні клопоти вирішують вже за фактом, коли приходить час приступити до роботи.

Маючи дачну ділянку грішно не користуватися всіма дарами, які пропонує природа. А тому необхідно запастися необхідними інструментами для роботи з садом і землею, щоб наприкінці літа отримати бажаний результат.

1. Підготовчі роботи.
Висаджування розсади має відбуватися в підготовлену землю. Крім того, що її потрібно перекопати, земля також потребує добрив. Для кожного ґрунту передбачено своє добриво , яке не нашкодить і не зробить його непридатним для висаджування. На підготовленому ґрунті влітку ви зможете зібрати найсмачніші овочі та ягоди.
2. Обрізання саду.
Важливо приділити увагу обрізання саду. Як старі, так і молоді дерева потребують підрізування, що дозволяє не тільки сформувати красиву крону, але й пускає сили дерева не на зріст дерева вгору, а на формування нових гілок. Обрізка повинна проводитися спеціальним інструментом - сучкорізом , у жодному разі не можна ламати молоді гілки руками. З правильно обрізаних плодових дерев влітку вам буде зручніше збирати врожай.
3. Догляд за двором.
Будь-яку дачну ділянку не обходитися без альтанок та садових гойдалок, де можна відпочити після трудового дня. Але куди приємніше відпочивати, коли довкола ростуть красиві квіти на доглянутому газоні. Стрижка газону триммером для трави дозволить прикрасити ваше подвір'я за лічені хвилини.
Дачний сезон цей час насолодитися природою. Провести час із сім'єю та відчути весняний настрій.