21 Квітня 2020

Які підгузки підібрати для дитини?

Вибираючи підгузники для дитини дуже важливо підбирати товари, покладаючись не тільки на рекламні пропозиції, а й з огляду на їх характеристики.

Підгузки бувають різні. Одноразові, які ми звикли бачити на полицях магазинів та багаторазові, до яких частіше звертаються наші мами та бабусі.

Критерії вибору підгузника

Памперси або підгузки повинні добре вбирати вологу. Суть памперса полягає саме в тому, щоб захистити дитину від зайвої вологи, що може створювати дискомфорт і неприємні відчуття.

1. У хорошому підгузку шкіра повинна дихати. Якщо ви бачите на шкірі малюка подразнення, лущення чи інші неприємні речі, то напевно такий підгузник вам не підходить і надалі варто від нього відмовитись.
2. Комфорт у використанні. Підгузник має бути зручним не лише для малюка, а й для батьків. 3. Зайві липучки, застібки та інші речі, які ускладнює використання памперса, явно не сподобаються молодим батькам, яким і без того клопоту вистачає. Тому чим простіше памперси, тим зручніше їх одягати та знімати з малюка.

Співвідношення ціни та якості має також важливу роль для батьків.

Порівнюючи всі дані можна з упевненістю сказати, що і одноразові та багаторазові підгузки мають місце бути в арсеналі кожної матусі. Переваги і тих та інших варіантів незаперечні. І якщо для прогулянок містом ви однозначно виберете памперс , то перебуваючи вдома малюку , куди зручніше буде в багаторазових підгузках .